Dobrodošli na ovu web stranicu!

Čarobna upotreba klizne kopče na kartonskim podnim stalcima

Prošlo je 10 godina otkako sam 2011. godine ušao u industriju POS zaslona za maloprodaju papira. U ovih 10 godina, kineska industrija prilagođenih pop zaslona izvela je mnogo tehnoloških inovacija.Struktura se promijenila od složene do jednostavne, stil se promijenio od jednostrukog do bogatog, a materijal se promijenio od valovitog kartona do KT ploče, mali dijelovi koji se koriste na stalku za prikaz su od ničega do nečega.Danas ćemo raspravljati o čarobnoj funkciji malog dijela plastičnog klizača na stalku za zaslone.
Prije svega, slijedite donju sliku kako biste saznali što je klizna kopča.

src=http___i04.c.aliimg.com_img_ibank_2012_083_286_727682380_1265056013.jpg&refer=http___i04.c.aliimg

Kao što možete vidjeti na gornjoj slici, klizna kopča sastoji se od dva dijela, jedan su kopče, a drugi je klizna kopča.Kvačice su postavljene na dvije strane police police za izložbe, a klizne kopče ugrađene su u unutarnju stranu dviju bočnih ploča police za izložbe, u skladu s položajem kopče na svakoj polici za izložbe.
Kada koristimo klizne kopče, moramo imati sve police police za izložbe zalijepljene i dobro učvršćene na stražnjoj ploči police za izložbe. Prilikom sastavljanja police za izložbe, trebate samo umetnuti kopče s lijeve i desne strane police strane u kopče postavljene s obje strane stalka za izlaganje. Sklopljeni učinak je sljedeći:

pop-up-cardboard-display-1
Neki ljudi bi mogli biti zabrinuti hoće li stalak za zaslon biti dovoljno jak ako se jednostavno oslanja na kliznu kopču?Može li izdržati veću težinu?Ispod slike je odgovor.

kartonski-display-1 koji se lako sastavlja
Može se vidjeti da je ovaj stalak pun Coco Cola boca ili limenki, a piće je relativno teško, tako da možemo dobiti jasan odgovor na zabrinutost oko čvrstoće prethodnog stalka.

Naravno, neke kupce još više brine hoće li se stalak za izlaganje zgnječiti ako tako težak predmet stoji na njemu dulje vrijeme.U tu svrhu imamo druga rješenja, a to je dodavanje željeznih cijevi ispod svakog sloja kutija.U skladu s težinom proizvoda postavljenih na svaki sloj, možemo odlučiti dodati jednu ili dvije željezne cijevi kako bismo izdržali težinu proizvoda.
Polica za izlaganje u obliku klizne kopčedanas su vrlo popularni među kupcima jer se jednostavno sastavljaju i štede vrijeme.

 

 

 


Vrijeme objave: 14. srpnja 2021